Shops

Hvordan arbejder Hello dondo med kreativitet?

Hos Hello dondo er det altid førsteprioritet, at vi imødekommer forbrugernes adfærd, når jeg arbejder kreativt – hvad end det er skriftligt, visuelt, strategisk eller noget helt fjerde. Jeg kan selv varetage alle processer fra den første idé til færdigt produkt, hvilket giver en let og dynamisk arbejdsproces, der i sidste ende tilgodeser jer.

Jeg er ikke kun kreativ men jeg arbejder i allerhøjeste grad også strategisk i alle arbejdsprocesser – dette, hvad end I har brug for udvikling af en kampagne, der skal matche jeres allerede eksisterende grafiske profil, eller I har brug for et spritnyt visuelt udtryk. Jeg er vant til at arbejde med en bred vifte af kunder, og med hver sine individuelle udtryk – derfor er jeg ikke bange for at kalde mig et kreativt hoved med fingeren på kommunikationspulsen.

Digital design

Styrk virksomhedens visuelle online tilstedeværelse gennem digitalt design, der kan lede til et forstærket virksomheds-DNA.

Brugerindsigt og webdesign er afgørende for at besøgende bliver til kunder

Hos Hello Dondo designer jeg de digitale løsninger, webshops og e-handelsites, som understøtter din forretningsstrategi, dine vigtigste KPI’er og nøglekonverteringer. Det gør vi ud fra skarpe digtale analyser kombineret med kvalitative UX-undersøgelser af dine kunder, deres adfærd og efterspørgel.

Skærmbillede 2022-07-10 kl. 17.11.03

badogstil_forside02

badogstil_02

4467a347695649.58877aca1321d

Draft – Webshop identitet

youwe_univers_

design_objeckt

designobjekt2

 

Draft of new Webshop identity

olivers_web_Kontakt_inde

Logo and brand identity for 3 brands, webshop design and identity

Pluus_
buukswine_Pluus_

PLUUS_WEBSITE_NYESTE

pluus_mobil

WINE_PLUUS

Webshop design

BCGB_Forside

Inquiry on brand indeditet with webshop.

UHMM-FOOD

Webshop identity draft

aadactit

Adactit_web

Webshop design

eeukanubaa

eukanuba_01

eukanuba_03

eukanuba_04

eukanuba_04

eukanuba_08

sublime13

Catago

luksuslamper_designudkast

wmff

WMF