Digital design

I 2020 vil den digitale kundeoplevelse have overhalet pris og produkt som den største differentiator

Brugerindsigt og webdesign er afgørende for at besøgende bliver til kunder

Hos Hello Dondo designer jeg de digitale løsninger, webshops og e-handelsites, som understøtter din forretningsstrategi, dine vigtigste KPI’er og nøglekonverteringer. Det gør vi ud fra skarpe digtale analyser kombineret med kvalitative UX-undersøgelser af dine kunder (og øvrige nøgleinteressenter), deres adfærd og efterspørgel.

Kreativt bureau med fingeren på kommunikationspulsen

Digital design

Styrk virksomhedens visuelle online tilstedeværelse gennem digitalt design, der kan lede til et forstærket virksomheds-DNA.

Hvordan arbejder Hello dondo med kreativitet?

Hos Hello dondo er det altid førsteprioritet, at vi imødekommer forbrugernes adfærd, når jeg arbejder kreativt – hvad end det er skriftligt, visuelt, strategisk eller noget helt fjerde. Jeg kan selv varetage alle processer fra den første idé til færdigt produkt, hvilket giver en let og dynamisk arbejdsproces, der i sidste ende tilgodeser jer.

Jeg er ikke kun kreativ men jeg arbejder i allerhøjeste grad også strategisk i alle arbejdsprocesser – dette, hvad end I har brug for udvikling af en kampagne, der skal matche jeres allerede eksisterende grafiske profil, eller I har brug for et spritnyt visuelt udtryk. Jeg er vant til at arbejde med en bred vifte af kunder, og med hver sine individuelle udtryk – derfor er jeg ikke bange for at kalde mig et kreativt hoved med fingeren på kommunikationspulsen.